Faglig

Under Nor-Fishing arrangeres en rekke seminarer, konferanser, presentasjoner, foredrag og debatter som bidrar til å holde de besøkende faglig oppdatert. Disse arrangementene er til dels styrt av Stiftelsen Nor-Fishing, dels av utstillere, institusjoner og bedrifter. De fleste arrangementer er korte og kompakte, og de aller fleste er gratis å delta på.

Innovasjonsprisen, Miljøprisen og andre priser

Hvert år blir det delt ut forskjellige priser til aktørene i næringen. Stiftelsen Nor-Fishing etablerte i 2003 sin Innovasjonspris for å stimulere utstyrsleverandører og andre til nytekning og forbedringer. Innovasjonsprisen har opp gjennom årene bidratt til at vinnerne har kunnet lansere sine ferdige produkter og tjenester.

Fiskeridirektoratets Miljøpris deles ut til en produsent som har lansert miljøvennlige produkter eller prosesser. Prisen har lange tradisjoner og nyter stor prestisje blant leverandørene.

Stiftelsen Nor-Fishing deler også ut en pris for Beste Stand. Denne prisen ble etablert i 2013.

Studentdag

Næringen har behov for å tiltrekke seg de beste hodene for å kunne utvikle seg videre. Derfor har Stiftelsen Nor-Fishing etablert en egen Studentdag med god hjelp fra NTNU, Brohode Havbruk 2050 og regionale samarbeidspartnere.

Studentdagen er på Nor-Fishings siste dag, torsdag og alle studenter får gratis adgang til messen. Det blir arrangert et eget seminar til inspirasjon for studentene, før de besøker messeområdet hvor studenter kan treffe de bedrifter og organisasjoner som har lyst å samarbeide eller er på jakt etter nye medarbeidere.