Fire gode grunner til å besøke Nor-Fishing 2024

Nor-Fishing er næringens viktigste arena for nettverksbygging og kunnskapsdeling. Her møtes aktører fra hele verden for å få innsikt i fremtidens fiskeriteknologi og bærekraftige løsninger. Utforsk utstillere fra over 20 nasjoner når de kommer til Trondheim for å presentere sine viktigste nyheter og innovasjoner.

Siste nytt: Opplev ny teknologi og innovasjon

Nor-Fishing er en av verdens ledende messer innen fiskeriteknologi. Opplev de nyeste teknologiske nyvinningene som skal bidra til å forbedre effektiviteten, bærekraften og sikkerheten i fiskeribransjen.

Faglig påfyll: Hold deg oppdatert på trender og forskning

Sørg for viktig faglig påfyll gjennom en rekke seminarer, foredrag og workshops. Hold deg oppdatert på de siste trendene og forskningen innen fiskeri når Nor-Fishing-konferansen går av stabelen mandag 19. august, og utforsk det offisielle fagprogrammet under messedagene i Trondheim Spektrum.

Nettverksbygging: Møt aktører fra hele fiskerinæringen

Messen samler et bredt spekter av aktører fra hele fiskerinæringen, inkludert produsenter, leverandører, forskere og beslutningstakere. Dette gir en unik mulighet til å bygge nettverk, knytte kontakter og utveksle erfaringer med andre fagfolk. Nor-Fishing samler også studenter og er en viktig arena for rekruttering til næringen.

Sosial arena: Utforsk våre kveldsarrangementer

Nor-Fishing har vært fiskerinæringens viktigste møteplass i over 60 år. Etter messedagens slutt inviterer vi til de aller beste smaksopplevelsene og forrykende underholdning. Utforsk vårt spennende kveldsprogram når du skal ta med deg kolleger og forretningsforbindelser ut for å nyte kvelden. Bli med på den tradisjonsrike Festmiddagen, opplev Norges beste Queen-show og populære Streetfood & Mingle Party.