Billetter til Nor-Fishing 2022

Årets Nor-Fishing er en hybrid messe som arrangeres både fysisk i Trondheim Spektrum og digitalt. I Trondheim Spektrum foregår messen fra 23. – 26. august, mens den digitale messeplattformen åpner allerede 1. august.

Én billett – to møteplasser

Når du kjøper billett får du både adgang til messen i Trondheim Spektrum alle fire dagene, og til den digitale plattformen for den digitale messen.

Billetten gir deg tilgang til:

  • Den fysiske messen i Trondheim (23. – 26. august 2022)
  • Den digitale messen (1. august 2022 – 31. juli 2023)

Fram til og med 31. mai kan du kjøpe Early Bird-billetter med 30 % rabatt.

Priser:

  • Early bird frem til 31. mai: NOK 695,- (ordinær pris NOK 995,-)
  • Gratis adgang for alle studenter.
    Studenter må registrere seg på billettsiden og fremvise gyldig student-id ved inngang.

Har du spørsmål ang. billetter og registrering? Ta kontakt med norfishing@eventreg.no

Faglig og sosialt

I tillegg til inngangsbillett kan du kjøpe billett til Fagkonferansen mandag 22. august, Festaftenen tirsdag 23. august og Street Food & Mingle Party onsdag 24. august.  

Fagkonferanse mandag 22. august

Mandag 22. august arrangerer vi fagkonferansen «More food from the oceans – with fisheries into the green shift». Konferansen har et spennende og aktuelt program med mange gode foredragsholdere. Billett til konferansen finner du når du går videre til billettkjøp. Les mer om konferansen her.

Festaften tirsdag 23. august

Tirsdag 23. august kan du delta på den tradisjonsrike festmiddagen på Clarion Hotel Trondheim. Billetter finner du når du går videre til billettkjøp. Les mer om festaftenen her.

Street food & mingle party 24. august

Onsdag 24. august kan du møte gamle kjente og knytte nye kontakter på den uformelle street food & minglefesten. Billetter finner du når du går videre til billettkjøp. Les mer om Street Food & Mingle Party her.

Besøk den fysiske messen i Trondheim 23. – 26. august

Den fysiske delen av messen foregår i hallene i Trondheim Spektrum, i telt på utsiden av hallene og på det flotte havneområdet Skansen.

Åpningstider:

Tirsdag – torsdag: 10.00 – 17.00
Fredag: 10.00 – 14.00

Messeapp

Vi lanserer en splitter ny messeapp i forkant av Nor-Fishing 2022. Med den blir det lettere å navigere seg omkring på messeområdet, ha oversikt over serveringsalternativene og mye annen praktisk informasjon som gjør messebesøket enda bedre. Mer informasjon kommer.

Besøk den digitale messeplattformen

Den digitale plattformen åpner for besøkende 1. august slik at du har god tid til å planlegge hvilke digitale stander du vil besøke, avtale møter med utstillere, planlegge hvilke deler av fagprogrammet du vil følge og mye mer. Den digitale plattformen er åpen til 31. juli 2023, og som besøkende og utstiller har man tilgang til den hele året den er åpen.

Vi ses digitalt og fysisk i august.

Velkommen!

Følg oss på Facebook, Instagram og LinkedIn for å holde deg oppdatert og få spennende nyheter opp imot messen.