Bli med og nominer Årets YoungFisher

Bli med og nominer Årets YoungFisher

13. juni 2024  ·  Ukategorisert

YoungFish lanserer en ny pris for å hedre unge talenter i sjømatnæringen. Den nyopprettede prisen, Årets YoungFisher, skal deles ut årlig, med den aller første utdelingen på Nor-Fishing i 2024.

Formål

Formålet med prisen er å løfte frem de unge i næringen som har gjort noe særskilt for å løfte frem sjømatnæringen, de unge som jobber i den og/eller utfordrer næringens status-quo. Prisen retter seg mot både fiskerinæringen og havbruksnæringen, og fokuset følger messene Nor-Fishing og Aqua Nor. I år arrangeres fiskerimessen Nor-Fishing og dermed er fokuset på fiskerinæringen.

Hvordan velges vinneren?

En jury bestående av representanter fra YoungFish, bransjen og media vil vurdere kandidatene og kåre en vinner. Nominer en ansatt, en kollega eller en venn som fortjener anerkjennelse for innsatsen de gjør i sjømatnæringen.

Hvorfor denne prisen?

YoungFish ble etablert for å gi unge i sjømatnæringen et nettverk for å knytte kontakter og lære av hverandre, og på denne måten bidra til å utvikle sjømatnæringen. I år feirer organisasjonen sitt 10-årsjubileum, og i den anledning lanseres prisen Årets YoungFisher.

Nominer din kandidat i dag!

Fristen for å nominere kandidater er 10. juli 2024. Nominasjoner kan sendes inn via skjemaet under.

Les mer om YoungFish her