Delta på Nor-Fishing 2022? Da bør du booke nå!

Delta på Nor-Fishing 2022? Da bør du booke nå!

16. februar 2022  ·  Ukategorisert

Det norske samfunnet har åpnet, og vi kan endelig se frem til at Trondheim Spektrum fylles av fiskerinæringa – med folk fra både inn- og utland. Om du enda ikke har booket stand og hotell bør du handle raskt. 

Åpnet for internasjonale besøkende

Etter pressekonferansen 12. februar ble alle innreisekrav til Norge opphevet. Det betyr at vi igjen kan åpne grensene – og ikke minst messedørene – for internasjonale besøkende. Den fysiske delen av Nor-Fishing blir dermed endelig fiskerinæringas viktigste møteplass igjen.

Stor etterspørsel – og høyt engasjement

Det er få ledige stander tilgjengelig, og etter at koronarestriksjonene ble hevet har vi merket økt etterspørsel – det er tydelig at mange gleder seg til å komme i gang igjen etter flere år med begrensninger.

Under Nor-Fishing 2022 får vi endelig møte gamle kjente igjen, se på ny teknologi med egne øyne og stolt representere eget selskap på stand.

Book en stand før messeområdet er fullbooket