Book en stand til Nor-Fishing 2022 – fullbooket!

Nor-Fishing 2022 blir gjennomført som en hybrid messe. Det vil si at alle utstillere som melder seg på får både en fysisk standplass i Trondheim – og en digital standplass i den digitale messeplattformen. Man kan velge å være kun digital utstiller om man ønsker det. Se prisoversikt lengre ned på siden.

Tidligere år har vi gitt utstillerne mulighet til å legge inn en opsjon på standplass før vi åpner selve bookingen. Nytt av året er at vi nå åpner bookingen direkte.

Standplasser er fullbooket!

Alle standplasser i Trondheim Spektrum er nå booket. Vi har fremdeles noen få plasser utenfor Spektrum. Hvis det er aktuelt for deg med en utendørsplass, ta gjerne kontakt med oss på post@nor-fishing.no.

Nor-Fishing er en teknologimesse for fiskerinæringen og firma med relevans til næringen vil bli prioritert når det gjelder utstillerplass.

Plass anvises i den utstrekning det er mulig i de forskjellige hallene. Arrangøren har anledning til å justere, eventuelt redusere det areal det er søkt om.

Booke standplass/båtplass på Skansen

Trondheim Havn tar i mot bookinger av båt, fartøy og andre objekter som skal fortøyes på vannspeil ved ordinær kai, flytebrygge og ved Bølgedemper.

Nor-Fishing tar i mot bookinger av stand, telt og andre objekter på landareal.

Landareal og areal på selve Bølgedemper:

Alle som skal ha en utstillingsstand, et telt eller lignende, enten på landareal eller på selve Bølgedemperen, skal kontakte Nor-Fishing på e-post: post@nor-fishing.no for reservasjon.

Flytebrygge/Vannspeil/ved Bølgedemper, fartøy inntil 25m lengde:

Alt som flyter og som trenger en fortøyningsplass ved flytebrygge/vannspeil/bølgedemper for båt, fartøy eller lignende inntil 25m lengde, skal kontakte Trondheim Havn for reservasjon.

Kontakt adresse: johnsen@trondheimhavn.no

Ordinær kai Ila Pir/fartøy over 25m lengde:

Båter, fartøy eller lignende over 25m lengde skal melde dette inn til Trondheim Havn via portalen Kystverket Safe Sea Net.

Gå til SafeSeaNet meldeportal

Her kan du lese mer om SafeSeaNet Norway.

Priser for standleie Nor-Fishing 2022

Se prisoversikt under for standleie ved Nor-Fishing 2022.

Påmeldingsavgiften for paviljonger er satt til kr. 25.000,- eks.mva. inntil 20 bedrifter, kr. 1000,- eks.mva. per bedrift over dette antallet. Stander som bygger en ekstra etasje, betaler 50 % av ordinær kvadratmeterpris for gulvareal i etasje #2. Kvadratmeterpris beregnes ut fra kvadratmeterprisen i den hallen man får tildelt plass.

Den digitale standen er inkludert i registreringsavgiften for alle utstillere. Dersom du kun ønsker å være digital utstiller, betaler du kun registreringsavgiften på kr. 9 900,- eks. mva.

Standleie pr. m² under Nor-Fishing 2022 er som følger:
Alle priser er eks.mva.

 HallPris/kvm (eks.mva.)
Registreringsavgift (bindende)9 900,-
*Registreringsavgift paviljong (bindende)25 000 ,-
Kun digital stand 9 900,-
Hall A2 850 pr/kvm
Hall D2 400 pr/kvm
Hall E1 900 pr/kvm
Hall F2 400 pr/kvm
Hall G2 300 pr/kvm
Telt A11 900 pr/kvm
Telt A21 900 pr/kvm
Ekstra etasje50 % pr/kvm
Vrimleområde2 100 pr/kvm
Utendørs Trondheim Spektrum1 300 pr/kvm
Utendørs Skansen1 050 pr/kvm

Registreringsavgiften for paviljonger er satt til kr. 25.000,- eks. mva. inntil 20 bedrifter, 1000,- kroner per bedrift over dette antallet. Paviljonger får én digital stand i den digitale messeplattformen. Underutstillere kan kjøpe egen digital stand for kr. 9 900 eks. mva.