Utvidet tilbud på Lille Skansen

Utvidet tilbud på Lille Skansen

19. august 2018  ·  Ukategorisert

Skansen har alltid vært et strålende utstillingsvindu der det siste av teknologi, skip og utstyr har fått skinne i sitt naturlige miljø. I år er det enda flere grunner til å besøke uteområdet på Skansen.

«Vi har lagt til rette for et nytt messeområde på Skansen med flere titalls utstillere, som et supplement til utstillingsplassene langs kaien», sier prosjektleder Kari Steinsbø i Stiftelsen Nor-Fishing. «I tillegg til at det i år langt flere utstillere på området – blir det også lagt til rette for mat, drikke og sosiale opplevelser.»

Lille Skansen, den lille restauranten helt nede ved båtmarinaen på Skansen, har lenge vært et populært stoppested for sultne og tørste messedeltagere. Lille Skansen fortsetter med sin vanlige drift også i år – og nå setter de i tillegg opp et stort telt med plass til 450 personer på området utenfor.

– Vi ønsker å skape et sosialt samlingspunkt for alle som er på området – med muligheter for gode matopplevelser og en pust i bakken under travle messedager, sier Daniel Johansson, daglig leder ved Lille Skansen.

Lille Skansen stiller med mat og partytelt fra 21/8-23/8.
Åpent fra kl 11 hver dag. Her serveres det mat fra grillen og drikke fra baren.
Tirsdag og Onsdag spiller en dj på kveldstid fra kl 19-23.
Torsdagen den 23/8 er det livemusikk med Jonas Brekke fra kl 20.

I telter gjelder first come, first served! Menyen finner du her.

Velkommen til oss.
Hilsen Lille Skansen.