Økt synlighet og ekstra profilering for utstillere 

Få maks ut av messedeltagelsen på Nor-Fishing 2022 med ekstra profilering i forkant av og under messen! Velg mellom to ulike pakker og skap synlighet og interesse for din bedrift og standen deres.

Velg mellom følgende pakker:

Pakke 1Pakke 2
Omtale i Nor-Fishings sosiale medier 1 post om selskapet på Facebook, Instagram og LinkedIn før messen. Vi hjelper dere med utforming av omtale. Ved å være synlig i Nor-Fishings sosiale medier, når dere ut til flere tusen mennesker i målgruppen.
Eksponering på skjerm i Spektrum 10 sek. visning av logo og standnr. En visning i timen på alle skjermer alle dagene. Synlighet på skjermene i Spektrum hjelper dere med å trekke folk til standen.
Nyhetsartikkel på norfishing.no Egenprodusert innholdsmarkedsføring publisert på nettsiden til Nor-Fishing. Nå ut med budskapet deres til besøkende på nettsiden vår.
Studiotid eller reklamefilm 5 minutter i studio eller 10×30 sekund reklamefilm i sendingen på den digitale plattformen. Publiseres også i Nor-Fishings sosiale medier i etterkant av messen og vises på fysiske skjermer i Spektrum under messen.
PrisNOK 15 000 eks. mvaNOK 45 000 eks. mva

Profileringspakker bestiller du enkelt i bestillingsportalen. Logg inn med brukernavn og passord kontaktperson har mottatt.
Etter bestilling vil dere motta mer informasjon per e-post.

Ta kontakt med post@norfishing.no om dere har spørsmål rundt profileringspakkene.