Invitasjon til Nor-Fishing Student Camp

Alle som ønsker å dykke ned i bærekraftig utnyttelse av mat fra havet – dette er tidenes mulighet! Fra 19.- 22. august er det nok en gang klart for Nor-Fishing Student Camp. Her vil 20 heldige studenter få muligheten til å besøke messen, vise seg frem for industrien og konkurrere om penger gjennom en innovasjonscamp!

Hver student registrerer seg individuelt. Arrangøren vil deretter danne grupper på ca. 5 studenter fra forskjellige studiebakgrunner og retninger, som vil jobbe sammen fra mandag kveld til onsdag kveld. Alle grupper får tilgang på mentorer fra industrien.

På studentdagen, torsdag 22. august, skal gruppene pitche ideene sine for juryen. Juryen vil deretter velge en vinnergruppe, som vil annonseres på messa denne dagen. Hovedprisen er en sjekk med en verdi på kr. 10 000,-. I tillegg får alle deltakende studenter tilgang til messa – inkludert lunsj hver dag. I tillegg får man et eget område for gruppearbeid midt i hjertet av messen, slik at besøkende kan komme og slå av en prat. 

Er du nysgjerrig på denne høyteknologiske sektoren som har vært i hjertet av det norske samfunnet i flere tiår? Vil det være mulig å høste mer mat fra havene på bærekraftig måte? Er du ivrig på å dele dine ideer med studenter fra andre retninger og universiteter? Gjennom Student Camp vil du også lære mer om hvordan man jobber med komplekse industrirelaterte problemer og bli guidet av mentorer fra industrien.

Deltakelse krever ingen detaljert kunnskap om feltet, men interesse, forpliktelse og samarbeidsvilje. Du må bidra med egen kunnskap og kreativitet.

Årets tema: More Food from the Oceans

Tidspunkt:
Tirsdag 19. august – 22. august:
Oppmøte kl. 09.00 alle dager. Avsluttes torsdag kl. 14.00


Hvor:
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim

Adkomst:
Fra sentrum er det enkelt å gå eller sykle til Trondheim Spektrum. Kollektivtilbudet er godt tilrettelagt, og det er en kort spasertur fra holdeplasser i nærheten.

Gjennomføring:
Gruppearbeid (ikke digitalt).

Deltakere får dekket inngang og lunsj under hele perioden. Reise og opphold  må dekkes av hver enkelt deltaker.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten og bli med oss på Nor-Fishing Student Camp!

Frist for å søke: 15. mai 2024

Dere vil bli kontaktet etter registrering, og i mellomtiden er det viktig at dere holder av datoene.

(*Det er 20 ledige plasser. Målet er så mye diversitet som mulig, og alle valg vil baseres på studiested, studieretning, erfaring og motivasjon.)