Kjøp billett

Velkommen til Aqua Nor 2021

Årets Aqua Nor er en hybrid messe som arrangeres både fysisk i Trondheim Spektrum og digitalt. I Trondheim Spektrum foregår messen fra 24. til 27. august, mens den digitale messeplattformen åpner allerede 1. august.

Én billett – to møteplasser

Når du kjøper billett som besøkende til messen, får du to billetter. Én billett gir deg adgang til messen i Trondheim Spektrum alle fire dagene, mens den andre billetten gir deg adgang til den digitale plattformen messen sendes på.

Fram til 1. juli kan du kjøpe early bird-billetter med 30 % rabatt.

Billetten gir deg tilgang til:

  • Den fysiske messen i Trondheim (24. – 27. august 2021)
  • Den digitale messen (1.august 2021 – 31. juli 2022)
  • Fagkonferanse mandag 23. august

I tillegg kan du kjøpe billett til Festaftenen 24. august. 

Studentbilletter

Det er gratis adgang for alle studenter.

Besøk den fysiske messen i Trondheim 24. – 27. august

Den fysiske delen av messen foregår i hallene i Trondheim Spektrum, samt telt på utsiden av hallene. Det blir et stort flott messeområde slik man er vant til fra messene. I tillegg er det utstillere på Skansen. Det er store arealer som gjør det lett å holde god avstand. Aqua Nor følger smittevernveilederen for vare- og handelsmesser som er utarbeidet av Standard Norge på oppdrag Regjeringen, Trygg Varemesse.

Åpningstider:

tirsdag – torsdag 10.00 – 17.00
fredag 10.00 – 15.00

Messeapp

For de som besøker messen fysisk vil vi anbefale å laste ned Aqua Nor sin messeapp. Med den blir det lettere å navigere seg omkring på messeområdet, ha oversikt over serveringsalternativene og mye annen praktisk informasjon som gjør messebesøket enda bedre.

Besøk den digitale messeplattformen

Den digitale plattformen åpner 1. august slik at du har god tid til å forberede deg på messen. Hvilke digitale stands du vil besøke, gjøre avtaler om møter med utstillere, planlegge hvilke deler av fagprogrammet du vil følge og mye mer. Den digitale plattformen er åpen til 31. juli 2022, og som besøkende og utstiller har man tilgang til den hele året den er åpen.

Besøk den digitale messeplattformen

Billetten gir deg tilgang til den heldigitale konferansen «More food from the oceans. Blue is the new green» som går av stabelen mandag 23. august. Konferansen har et spennende og aktuelt program med mange gode foredragsholdere. Temaene på den heldigitale konferansen vil også bli tatt opp i fagprogrammet under den fysiske messen i Trondheim Spektrum, 24.-27. august.

Festaften tirsdag 24. august

Billetter til festmiddagen tirsdag 24. august på Clarion Hotel & Congress Brattøra finner du når du går videre til billettkjøp nede på denne siden.

Vi ses digitalt og fysisk i august.

Velkommen!