Høydepunkter fra Nor-Fishing 2024

Årets Nor-Fishing har levert over all forventning! Takk til alle utstillere og til dere som har besøkt messen. Det har vært et yrende messeliv og god stemning gjennom hele uka. Hallene har vært meget godt besøkte, samtalene har vært gode, det er inngått store kontrakter og vi har hatt spennende foredrag, debatter og diskusjoner på messen.

Daglig leder i Stiftelsen Nor-Fishing, Kristian Digre, og messesjef Kari Steinsbø, oppsummerer Nor-Fishing slik:

– Vi har hatt en fantastisk messeuke. Mange har signert store avtaler og knyttet nye kontakter – og det understreker Nor-Fishing sin rolle som fiskerinæringens viktigste møteplassVi setter stor pris på alle utstillerne og besøkende som er med på å gjøre Nor-Fishing til et arrangement som er attraktivt for hele fiskerinæringen.»

Se de viktigste øyeblikkene fra Nor-Fishing 2024 digitalt

Vi har filmet alle de viktigste øyeblikkene fra årets messe, slik at du kan se dem digitalt. Se hele åpningsseremonien, en spennende debatt om sjømatforsyning, bli kjent med flere kule utstillere og mye mer. Vi anbefaler virkelig at du tar en titt på alle de fantastiske videoene fra Nor-Fishing 2024

Noen høydepunkter fra messedagene

Her kan du ta en titt på noen av høydepunktene fra messen – dag for dag. Se også en video med noen av messehøydepunktene:

Mandag – Nor-Fishing konferansen

På mandag ble Nor-Fishing konferansen arrangert på Clarion Hotel Trondheim. Konferansen var fylt opp med folk – og vi er veldig fornøyde med oppmøtet. Takk til alle engasjerte publikummere og dyktige foredragsholdere.Vi har tatt opptak av alle de spennende foredragene slik at du også kan se dem.

Tirsdag

Åpningen av Nor-Fishing ble markert med en storslått åpningsseremoni, der både ordfører Kent Ranum, fiskeri- og havminister Marianne Sivertsen Næss, og mange flere bidro.

Her kan du se hele åpningsseremonien og noen høydepunkter fra dag 1:

Blant høydepunktene denne dagen var en spennende debatt om «Har vi nok sjømat til å forsyne Norge i en krise?» der både fiskeri- og havministeren, samt flere høytstående politikere og folk i fiskerinæringen deltok.

Videre ble også vinneren av den prestisjefylte Innovasjonsprisen kåret, og vi gratulerer Ava Ocean som årets vinner. Vi kåret også tidenes første YoungFisher under åpningsseremonien, og vi gratulerer Erik Gåsvær med prisen.

Dagen ble avsluttet med to fantastiske middager, den storslåtte festmiddagen, og fartsfylte Dinner & Show – One Night with Queen der Åge Sten Nilsen sto for et fantastisk Queen-show.

Her kan du se hele debatten, og oppsummeringer fra middagene:

Les sakene som dekker noen av høydepunktene fra tirsdagen:

Onsdag

Til tross for et grått vær så strømmet folk inn i Trondheim Spektrum på andre messedag. Hallene var fylt med folk, og dagen ble preget av at flere store kontrakter ble inngått. Vi hadde også et spennende fagprogram i Mendelsohn konferansesal som mange fulgte.

Dagens høydepunkt må likevel kunne sies å være praten vi tok med Vebjørn som stilte ut sin egen modellbåtsamling på Nor-Fishing. Du kan se intervjuet med Vebjørn under, noen av høydepunktene fra dag to og en liten video fra kveldens spektakulære Street Food & Mingle party.

Sjekk ut noen av høydepunktene fra dagen:

Torsdag

Under årets siste messedag strømmet studentene inn på Nor-Fishing. Vi er utrolig stolte over å se hvor godt alle tok i mot fiskerinæringens neste generasjon – og vi har hørt fra mange at det har vært mange spennende samtaler og diskusjoner om hvordan vi skal ta fiskerinæringen inn i fremtiden.

Vi gratulerer også BAADER Norge AS med utmerkelsen for årets beste stand.

Spesielt interessant var også pitchene til Student Camp deltakerne. Vi er imponerte over hvordan deltakerne kom opp med gode løsninger på fremtidens utfordringer i fiskerinæringen. Vi gratulerer også vinnerprosjektet til Sigurd, Hanna og Fahim.

Se intervjuet med vinnerne fra Student Camp og BAADER her, og høydepunktene fra siste messedag.

Les også flere spennende saker fra siste messedag:

Ta en titt i nyhetsarkivet for å se alle nyhetssaker.

Tusen takk for fantastiske dager på Nor-Fishing til alle utstillere, besøkende og samarbeidspartnere!