H.M. Dronning Sonja åpner Nor-Fishing 2022

H.M. Dronning Sonja åpner Nor-Fishing 2022

18. august 2022  ·  Ukategorisert

Hennes Majestet Dronning Sonja skal offisielt åpne fiskerimessen Nor-Fishing i Trondheim, tirsdag 23. august. Dronningen skal også besøke enkelte utstillere og det nye barne- og ungdomsarrangementet Nor-Fishing Youth.

Messens offisielle åpningsseremoni ledes av fiskeri- og havminister Bjørnar Selnes Skjæran, Trondheims ordfører Rita Ottervik og styreleder i Stiftelsen Nor-Fishing, Kjell Ingebrigtsen.

Besøker arrangement for barn og unge

Dronningen skal åpne messen, samt besøke utstillere og det splitter nye barne- og ungdomsarrangementet Nor-Fishing Youth på Brattøra. På arrangementet skal Unge Kokker lære barn og unge å lage mat med råvarene fra havet.

Støtte fra Kongehuset

Kongehuset har i lang tid vist sin støtte til Nor-Fishing og søstermessen Aqua Nor, som arrangeres for havbruksnæringen. Helt siden Kong Olav åpnet den aller første fiskeriutstillingen i 1960 har en representant fra Kongehuset nesten uten unntak deltatt på messene.

Forrige gang Nor-Fishing ble holdt i Trondheim Spektrum var det H.K.H. Kronprins Haakon som deltok på åpningen.