Festmiddag – det sosiale høydepunktet

Også i år har vi gleden av å invitere til festaften på messens åpningskveld, tirsdag 23. august klokken 19 på Clarion Hotel Trondheim. Festaftenen har i mange år vært et av høydepunktene under Nor-Fishing og en glimrende arena for nettverksbygging.
Førsteklasses sjømatmeny
Clarion serverer førsteklasses sjømat fra sitt fantastiske hotellkjøkken og med inviterte kokker fra flere anerkjente restauranter i Trondheim, som Klempe & Dons, To Rom og Kjøkken, Kraft Bodega og Le Bistro.
Erik Solbakken er vår konferansier og kvelden krydres med flotte musikalske innslag. Programmet holdes på engelsk.
Nyt havets beste råvarer med tilhørende drikke i godt lag!
Aperitiff serveres kl. 19.00 og middag kl. 19.30.
Pris pr. kuvert er kr 2250,- eller 10-manns bord til 27 500,-
Velkommen!
Dersom du har registrert deg/kjøpt billett til messen så logger du inn via linken du mottok i epost fra norfishing@eventreg.no og bestiller billett til middagen.